Música Relajantes Gratis

Música Relajantes Gratis 1.2

Gratis ontspannende muziek radio app bevat de beste muziek en de meest beluisterde online ontspannen radiostations.

Gratis ontspannende muziek radio app bevat de beste muziek en de meest beluisterde online ontspannen radiostations.

Gratis ontspannende muziek radio app bevat de beste muziek en de meest beluisterde online ontspannen radiostations. Als u wilt ontsnappen aan de stressvolle momenten; Moeten gewoon om jezelf stationair draaien, te ontspannen en te relaxen met ontspannen muziek radiozenders? Met live-stations van over de hele wereld, met meestal langzaam, new age muziek en relaxen melodieën, zal je wat tijd voor jezelf te vinden. Voer de toepassing en luister naar ambient muziek leven. Vrije radio app is geweldige manier om af te koelen uit. Wij bieden u de beste ontspannende radiostations voor Android. Kies uw favoriete radio en genieten van ontspannende muziek, ambient muziek, geluiden van de natuur en relaxen met top hits. Genieten van live-uitzendingen. Dit zijn nieuwste FM-radiostations. Alle online stations in deze toepassing zijn live streams en je kunt ze luisteren de hele tijd.

Als u op zoek bent naar het beste ontspannen muziek hits, of moet een aantal anti-stress therapie, net pak dit heetste online radio app met live stromingen. Download gratis top kalmerende toepassing en vind nieuwste top radiostations en genieten van ontspannende muziek. Top gratis online muziek op uw mobiele telefoon met slechts één toetsaanslag. Natuurgeluiden, instrumentale muziek, piano muziek, romantische liedjes .... perfect voor een positieve stemming, meditaties en ontspanning. Zoek niet meer, net pak deze prachtige radio app en je zal al het beste wereld live radio stations met nieuwste gratis chill out muziek te krijgen. Deze radio muziek app is grote verzameling van zorgvuldig uitgekozen en de populairste radiostations van het web. Dankzij de live streaming, online ontspannende muziek is een klik van je weg. We verzamelden hier de beste internet ambient radiostations van het web. Geniet van talloze uren van ontspannen en populaire love songs waar je ook bent.

Ontspannende muziek radio app is de beste manier om de nieuwste muziek, top hits, nieuws te luisteren, lezingen, shows en en weergegevens. Geniet van live broadcastiing, romantische muziek, chill out melodieën en rustgevende klappen waar je ook gaat. Fm radio-tuner is de beste manier om de radio op uw mobiele apparaat te luisteren. Luister naar internetradio boven gratis muziek op de FM-radio. Deze nieuwe toepassing kunt u luisteren naar muziek in hoge kwaliteit geluid met behulp van Wi-Fi-netwerk. Luister ontspannende muziek tijdens het sporten, autorijden, terwijl rust na zware dag, tijdens de studie of zelfs te helpen uw baby in slaap te vallen. Geniet in romantische momenten met je geliefde en met deze hete ontspannende radio app. Meditatie ontspannen muziek is sterk aanbevolen als anti-stress therapie, voor het slapen, voor het lezen ...... Dit is gratis muziek app waarin je kunt luisteren naar populaire online radio stations, dankzij Live Streaming. Er zijn vele radiostations spelen alleen de grootste hits van de populairste artiesten en bands van over de hele wereld. Live streams laat u hoge kwaliteit hete muziek luisteren. Enkele van de meest beluisterde radiostations met live-uitzendingen zijn: Antenne Bayern Chillout, ABC Lounge Webradio, Chromanova Ambient, divbyzero Psychedelic Ambient & Downbeat, AVRO Easy Listening Lounge, 100 Chill Radio, RMNrelax, Digitally Imported - Chillout.

Vereisten:

* App internetverbinding vereist

* App is afhankelijk van de radio-uitzending stroom, zodat u er rekening mee dat sommige stations tijdelijk niet beschikbaar kan zijn.

Belangrijkste kenmerken:

* Headphones zijn niet nodig * Maak uw favoriete zender lijst voor snelle toegang * Timer instellen dat radiostation wordt uitgeschakeld op een bepaald moment * Share app via sociale netwerken * Meer apps knop om andere radiostations te verkennen

* We lijst radiostations regelmatig updates

Música Relajantes Gratis

Download

Música Relajantes Gratis 1.2